Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trängas

Blåsten rakt igenom min själ
det brutala i våra ord
i våra handlingar
jag vänder mig
mot spegelbilden
konturerna av en framtid
där vi får plats
där vi kan trängas

Det finns något annat
värt så mycket mer
där borta
bakom kulisserna
jag behöver ingen predikan
allt är så självklart
lågan brinner
i mitt ensamma rum
jag delar det med dig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-23 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP