Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka i nya banor, om om är om!

-Om du skriver en bok, kan tv-serien eller en filmatisering av boken göras!
Men, om du skriver manus för tv...
Kan du inte skriva en bok då, som grundar sig på tv-serien?
-Det är inte logiskt!
-Kanske logiken är ologisk?
-Vilket barnsligt sätt du ser på saker och ting!
-Om finns väl där av en anledning?
Att tänka i nya banor...

-




Bunden vers av Mim
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-23 11:02



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
ologisk logik, det var ett fint poetiskt uttryck
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim