Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen har landat


en stjärnklase hänger utanför fönstret
våra stjärnbilder galopperar
under rymdens utspända paraply

himlajorden landar. och
de blå vingarna breder ut sig
klar för start väntar den på vi ska gå ombord
himlen är redo för avfärd

himlens lanternor blinkar på vingspetsarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-23 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP