Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

King Kong




Vi gillar inte det
vi inte förstår.
Vi blir rädda.

Vi kan lära oss allt
om världen
men utan
att förstå oss själva.

Det vi inte förstår
och som gör oss rädda
vill vi utplåna.

Vi förstår
inte oss själva...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-23 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP