Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skall brygga en kopp!


Kampen fortsätter! El. La lutte Continue!

Blicken sjunker

hur går det?

någon stirrar

än finns liv

håll med mig

ge mig stöd!

Broilern har

vaknat!

Men Jesus 

lever!

och i mig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-23 19:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Låter bra! Du är igång!
2018-08-24

  Viksten
Inlevelsefull text
Tack
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy