Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av oceaners längtan

 

Handens rygg

mot olivträdets gren

tungt stryker pennan sin kärlek

över Greklands hjärta

skriften glöder

över zolklar himmel

tiden älskar

finner ro

här finns inspiration

här finns oliver

här finns

alla färger

alla smaker

pärlband vid pärlband

av oceaners längtan.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-23 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP