Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalla inte livet en gåva, såvida du inte kör napalm i födelsedagstårtan...


Jag bad om ett missfall

 

Lipar

Slipar

Dig till den jag vill att du skall vara

 

Tårar

Dårar

Jag är torrare än sanden i Sahara

 

Barn

Skarn

Jag ville aldrig föda dig

 

Slask

Patrask

Jag befriar dig när jag dödar dig

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-23 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP