Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envar i sin egen gåta

 

två ting känner ingen  

den gestalt du kallar "jag" tar form

i omgivningens ögon 

vem andra ser ser aldrig du 

det är det ena 

du är blind och rör dig på en scen 

improviserar för att de ska låta dig få leva 

vem du nu är 

- din medmänniskas inre är det andra 

och de du ser är alla liksom du 

envar innesluten i sin egen gåta 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-23 21:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är en ny skapelse i Kristus Jesus. Sålunda är jag innesluten i lösningen.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger