Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skav


Mörkret faller
regn på rutan
ni vänder huvudet
kylan skaver

avvisad
kyla och regler
utan hjälp
måste vara stark
ett hjärta av guld
jag ännu haver

ropat hjälp
här är jag
någon med känslor
de finns ännu kvar

ser vågor skvalpa
ingen tar ansvar
belastning på mig
när ni har brustit
givit mig skador
utan information
utan svar





Fri vers av Havsvind
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-23 21:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här var sorglig
det är hemskt när människor så gör
river ner och förstör
utan veta vad de gör!
2018-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om mobbning!
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind