Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


glädje klokuggla : )


är det så här att leva i glädje
att drunkna i sol
som att gå på en strimma av ljus
smidd av solvindens fägring

livets sköra stjälkar doftar rosor av lycka

snart är det mörkt på jorden
vintern blir lång
men låt oss vandra i skogen
ännu en gång


kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2018-08-24 02:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar <3
2023-12-14

  morgonstjärna VIP
kram lysande utsikter <3
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP