Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens tanke

Allt är för bräckligt sa Stabilitet

det ger skäl till tvivel inflikade Tro

och skapar otrygghet svarade Säkerhet

vad har vi för alternativ frågade Valmöjlighet

att upprätta A, B och C planer påpekade Trygghet

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-05 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP