Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sorgetåg i sol

Det är en tid vi minns från våra hjärtans gård

Det är en tid där minnen vilar i själens vård

Det är skratt, sorg, funderingar och delat liv 

Det är värme och kärlek när tiden är hård

 

Det är en sol som går ner för att gå upp var dag

Det för att resor lärt oss, lärdom kan vara svag

Det är en frid om ni möts igen på himmel kalas 

I vikta slöjor vi tumlar dimmigt kvar ur fas

 

Det är vårt hav som böljar blåare än blått

Det är kärleken vi fick låna nu när vi förstått

Det är en liten stund på barometer sträcka

Det är nog för vårens fåglar att häcka

 

så börjar tiden om min älskade käraste & vän

så finner du ro att hamna dit jag kommer sen

så doftar rosen vår resa så klar

vi står alla nakna som när vi föddes

när slutet på början får svar

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-26 09:12



Bookmark and Share


  Niliboy
En fena har skaldat!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP