Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pösmage-harmoni

 

 

I arla morgonstund har arbete blivit gjort på kolonilotten

Sitter en tid på bänken, famnad av dofter och välljud

Medmänniskor jogga förbi utanför staketet

Jag vänder blicken från deras vackert starka kroppar

knäpper händerna över den smått pösiga magen

och mediterar över harmonin i blommornas färgrike

 

 

 

 

 




 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-02 07:08



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Härlig känsla förmedlar Du om att vara i harmoni med sig själv! En konst idag med all yttre påverkan.
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen