Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökseglatsen

Rummet
Tiden
Livsutrymmet
Gränslöst
Hästens galopp
över
medeltida städer
Stränder
Skogar
Berg
Länderna
bortom
Vidare
Uppåt
Utåt
Stjärnbildande
över
mörkt lila
natthimmel
Ensamt tilltag
sökandet
i rymden
som drar sig
samman i
en puls
naturen minns
Efter spökseglatsen
Återvändande hem
med bränsle av
Längtan
Närhetstörst
och stugvärme
I tanken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-24 09:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som sätter fart på tankeverksamheten!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP