Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklig

När du är
inuti mig
Är Du

Vill aldrig
någonsin
låta Dig lämna




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-24 11:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP