Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till friheten

 

Alla har någon gång
känt sig instängda
att de inte hittar vägen
som leder hem
hem till friheten.

Kommer vi någonsin
hitta denna vägen
hur vi än väljer
blir vi upprörda
blir vi stressade.

Press från alla håll
till slut sitter man där
tårar rinner ner från kinden
med en fråga utan svar
kommer jag en dag
vakna upp utan oro
och med friheten i handen.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 08 - 24)




Fri vers av Arnela
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-24 13:05



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En sorts klokhet och frihet i "Sinnesrobönen":
Giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

Föll mig in ....
2018-08-25

  Fulbergarn
Ja svårt att undvika stress, men jag försöker undvika sådana situationer!

Men det är svårt att säga nej!
2018-08-24

  ULJO
Total frihet är nog svårt att få i denna hårda och stressade värld.
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela