Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du var här




om du var här nu
skulle jag kyssa din hjärna
stoppa in en hand
genom ditt bröst
krama ditt hjärta
och låta dig berätta
om hur du tolkar ditt namn




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-24 16:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och plötsligt skriver Du lyriskt, nu blir det en "ibland är Du så bra"-kommentar
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP