Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum


Jag sitter på tröskeln,

i vargtimmen,

och känner skogen växa.

Går ner på ängen,

omfamnas av älvor,

återvänder till morgonens dagg.

Tar första tåget,

trivs bäst när jag är på väg,

när rapsblommor blir,

till penseldrag.

Och jag försöker minnas,

vad du sa,

en gång för länge sedan,

då allt var möjligt.












Fri vers av sargassosea
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-24 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea