Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Tiden existerar
inuti
I varje hjärnvindling
rör den sig
Utan mål

Vår nuvarande tid
ska vara målstyrd
Utanpå
sägs det

Den lilla gröna
larven
mäter tiden
med hela sin kropps varelse
Mållöst





Fri vers av Betzy
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-24 19:26



Bookmark and Share


    Betzy
Ja tiden är ett märkligt begrepp. Tiden mäts allt hastigare nuförtiden, tycks det mig. Börjar kanske bli gammal?
2018-11-20

  Kungskobran VIP
Tiden är ett påfund ingen vet när den började ingen när den slutar,
den fjärde dimensionen säger en del.
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Betzy