Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

jag vet att vi hör ihop när du
också böjer dig framåt
för magen gör ont av skratt

exakt samma saker på bioduken
får oss hålla för munnen för att inte
störa alla andra gäster

jag är så glad att jag har dig
att du stannade kvar
när det hade varit enklare att lämna




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-24 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver