Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn


regn efter torkan
sommarens alla dofter
tillsammans för sent




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-25 01:03



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag förstår vad du menar, men får inte till orden.
2018-08-28

  lodjuret/seglare VIP
Skillnader i upplevelser ligger kanske i att läsa så ena gången och att läsa med uppehåll mellan skurarna...
2018-08-25

  Nanna X
det är ju aldrig
försent på riktigt
säger dom
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP