Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ av spindelväv

Om regnet vore dagg av regnbågen. Om regnbågen vore paradiset. Om paradiset vore du. Bortom de skuggor regnet beskyddar, är jag där vitsipporna långsamt slår ut som en ballerina med hjärta av is. Vi färdas på drömmarnas all'e då stjärnorna kysser natten och jag undrar: Vem är jag när näktergalen somnat in och blommorna för länge sedan vissnat? När de vingklippta vingar jag bär, och kärleken till nattens drömvärld omfamnar mig. Saknar. Saknar mig själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-25 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP