Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillhörighet



Även blind höna i Ludvika
kan plocka några korn

Även polisbil i Södertörn
kan bli påkörd bakifrån

Och även dubbel-Medborgare
kan bli av med ett medborgar
skap

Om enkelspårige Sverigedemokraten
Skall bestämma vad alla skall tycka
och tänka. ..

Allt i nationalismens
förlösande namn?

Men ekorren springer
ändå omkring,och samlar
sitt förråd inför Vintern

Utan att behöva bry sig om
Vilket slags land den tillhör!




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-25 08:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nationalismens yra
kan man styra
se på vårt naboland
där går man iland
men nationalism
utan varesig nazism
och kommunism
Så kom igen
älska ditt hem

2018-08-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja, absolut svälten i Europa kommer att bli avgörande, för sådana politiker som kan konsten sade jag att dansa på bordet. Som är inte bara en metafår, det är ävven dagis baran måste dansa "pengar-pengar" utan trosor på sig med förkläden uppåt. i nationalismens namn, och jag vet vad jag säger när 500 svenska barn försviner spårlös i Sverige.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP