Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ljus

Genom
den stängda fönsterrutan
hittar solvärmen ändå in

Smeker trötta ögonlock
Andas ljus över kroppens
spända muskler

Meditationens löfte
om en andning som
syresätter blodet
ger ny energi
och en tillåtelse om
att få andas

Inte hålla andan








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 13:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om andningens betydelse för att känna lugn och harmoni!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP