Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego Boy

Inte bara grova brottslingar har svårt att medge

att de begått något klandervärt

Alltför många vanliga människor

beter sig på samma sätt när de känner sig motarbetade

av polis, domstolsväsende, motparts advokat och kronofogden

De inser inte att de också har ett eget ansvar

De lever ett lallarliv och blir aldrig vuxna

Det är dessa människor som är superegoister;

betalar inga radio/tv-avgifter, hjälper inga medmänniskor;

slingrade sig ur värnplikt och andra medborgerliga plikter

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 14:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mångsysslande egotrippare finns det gott om, men de är fler de som visa solidaritet och medmänsklighet som tur är, snart är de egoister vi mister som i gen kommer tycka trist är, men tänk till och med Egon får en utsträckt hand av staten fast Egon varit en lat en...
2018-08-29

    Sefarge VIP
Att visa hänsyn till andra
Kan av vissa ses som
Looserbeteende!
I ett samhälle det
gäller att ta för sig
För att lyckas?
2018-08-27

    Sefarge VIP
Begrundande fackla!
Ett egoistiskt tävlingsinriktat
samhälle odlar upp
egomänniskor?

2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP