Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knowing me knowing you

du säger saker som antyder på saker jag vill höra
han säger saker rätt ut med tungan fladdrandes i vinden

du är 100 mil ifrån
han bor vid nästa tunnelbanestation

du är ride or die
han är andante andante

fastnar i båda era lockar
försöker kamma det rakt
reda ut trasslet i mig

du har körkort
han åker tåg

känner dina händer när han slår
ser hans ögon när du tittar bort






Övriga genrer av landetingenstans
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-25 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans