Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag nånsin att bli glad?

Kommer jag nånsin att bli glad?
Ha tänder i en prydlig rad?
Få endorfiner av choklad?
Aldrig mera hålla uppe fasad?

Kommer jag nånsin sluta vara ledsen?
Kunna klara av all denna stressen?
Aldrig mer känna av tristessen?
Palla mig igenom pressen?

Kommer jag någonsin att sluta gråta?
Alla mina miljoners synder, förlåta?
Sluta klura på livets gåta?
Och kunna säga nej till jordgubbstårta?

Och kommer jag nånsin inte vilja dö?
Se hopp i konstant vinter utan tö?
Inte känna mig som på en öde ö?
Och aldrig nånsin byta miljö?

Nej

Jag trivs så i min oro
Därför låter jag den gro
Skapar ett hem utan tro
Där jag för alltid kan bo




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-25 16:39



Bookmark and Share


  Fulbergarn
De sista fyra raderna
2018-08-25

  Ulf D VIP
En text att läsa högt. Gillade speciellet "Sluta klura på livets gåta?
Och kunna säga nej till jordgubbstårta? "
2018-08-25

  Hon kallar sig poet VIP
Gillade "Få endorfiner av choklad?" - specifikt och upprepningarna av alla frågor...
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad