Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten efter kärlek

hon har legat
med fler än de flesta
men fortfarande vet hon inte
vad kärlek är

det blir ju bara
för det mesta
att stilla hungern efter närhet
att stilla sina ömhetsbegär

ganska fort går hon
vidare till nästa
i hopp om att det hon söker
kunde finnas där

från blomma till blomma
fresta, tjusa och testa
leva ut alla lustar
ändå inte släppa nån när

det enda
hon lyckas befästa
är att det hon jagar
är en chimär




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-25 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=BvaxUcX9T9k

2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP