Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenarna

Stenarna nere vid vattnet
behöver inte fundera över
vilken väg de ska välja
när morgonen visar sig

Jag faller igen
kallt och varmt
på samma gång
en samling fladdrande nerver
studsar mellan träden
ett slags farväl
till denna stund

Vi måste börja
leva lite bättre




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-25 18:44



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Bara så fin!
2018-08-26

  Ulf D VIP
Nja, kvatärgeologin visar kanske stenarna en annan väg där de rundas av av färden, som vi gör med våra liv längs färden. En god uppmaning.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP