Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kontakt

den lilla stunden
innan TV:n sätts på
den sista sekunden
vi kunnat varandra nå

men det kunde börja brännas
så bäst att täcka över allt
nånting kunde börja kännas
se till att hålla huvudet kallt

vad är vi rädda för?
vad flyr vi ifrån?
all risk för kontakt upphör
när vi greppar varsin smarttelefon

med TV:n på och varsin telefon
är det ingen risk att vi börjar tänka
ingenting bubblar upp inifrån
inget som inte tekniken lyckas dränka




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-25 22:40



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Jojomän, så är det! Bra skaldat!
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP