Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

åtrå, å trå, åt rå

jag kan äta dig rå eller med kläderna på

om du svarar mig då

kan jag vara på eller åter gå

eller återgå




Fri vers (Fri form) av J Modig
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-25 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig