Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte dags




Hon ville drunkna
tog vatten över huvet
glömde ordet "sig"




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Hilén VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP