Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bördan




Lite sliten i själen

Öm under fotsulorna

Gnager i skrivaxeln

Lite läkande magi nu, tack

Lisa för själen, tack


Skav i skalet

Gnisslande gängor

Snedslitna fotspår i sanden

Olja mitt hjul, tack

Pumpa mina lungor, tack


Olämpligt ögonmått

Repad synvinkel

Skymd sikt

Polera mina pärlor, tack

John blund,
kom med en stor säck, tack


Bär mig någon

Lyft stenen ur hjärtat







Fri vers av Sara Raimosson
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-26 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En längtan många nog kan känna igen sig i. Bra fångat.
2018-08-26

  Stay Golden
Det är inte lätt att vara en människa
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson