Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
YES nu ska du skriva något kul - något som förmeldar den där känslan av fyllekärlek som inte spelar någon roll som bara är där för studnen och är precis det som behövs just då och som fan är ganska nice ändå. ... ... Och sen blev det inte så.


Damm och ingenting

Det är som gravitation. Obönhörligt. Vi fick ögonkontakt någon gång i början. Minns att du var söt. Blå ögon. Du log, tror jag, innan resten av festen kom mellan oss.

Det är som gravitation. Värdparet ropar ut att det är dags för mat. Du hamnade bakom mig, med dina blå ögon. Jag sa något roligt och du skrattade. Dina ögon var, så väldigt blå.

Det blev som damm och ingenting. Vi satt sen, en soffa i ett hörn av en fest, dina blå ögon slutna och dina kyssar som bara ville mer och mer och mer. Som damm och ingenting, för några minuter, timmar, veckor eller år senare så var det slut och någon av oss var nöjd, ville ingenting till. Som gravitation drogs vi iväg, från varandra. Minns att vi försöke hålla kontakt. Minns att dina ögon sökte min blick någon gång på stan sen, men jag orkade inte. De var så blå, dina ögon, de var så väldigt blå men nu fick de bara studsa mot mig, som om jag var damm, som om jag var ingenting. Du är fortfarande väldigt söt, jag såg det i perferin, men jag är inte längre här, jag är inte längre här för dig.




Fri vers av aloc VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-26 00:44



Bookmark and Share


  Flisan
Kan ända hitta det du enligt beskrivningen ville få fram. Men kanske med något/någon som lämnar ett märke kvar när allt egentligen borde vara över.
Hur många kan inte känna igen sig i det.

Jag tycker att tillsammans med beskrivningen så är det här riktigt bra.
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP