Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dont block me


låt mig se dig lycklig

jag får inte dig
jag når inte dig
men lida kan jag
ta inte, ifrån mig.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-26 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS