Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Kungskobran För inspiration.


Insides tanke



Ett banalt skal
Kan få tingen

Att se riktigt
Roligt ut

I all sin futtighet
ändå visa upp sig
I sin användbarhet

Ett banalt skal
Är inget att
Förakta

För där inuti
sitt slippriga skal

Kan finnas mycket
Nyttigt att förtära
och föredra

För den som har
Insikten och för
-mågan att kunna

Öppna upp det

Banala mitt i
en grå vardag!

När ebb och flod
inte möts

Och då allt ter sig
så enkelspårigt i
Tillvaron. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-26 05:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt att kunna ge inspiration
Fint formulerat av dig
2018-08-26

  Fulbergarn
En banal grå vardag
utan spår av oro
Som en skön Söndag
så vem kunde tro
att lycka kan där bo
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP