Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venuslinjen




Jag ligger på ett moln.
Jag blundar
och blir regn.
Snart tittar solen fram
och jag ligger blank
av droppar
som landat mot hennes
skulderblad
och runnit ner över hennes
Venuslinje.
Vinkar mot molnet
som drar vidare.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-26 09:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vara ett med naturens krafter kan ge en magisk känsla, som i denna fina text.
2018-09-02

    ej medlem längre
Att vara ett med naturens krafter kan ge en magisk känsla, som i denna fina text.
2018-09-02

  Bjarne Nordbö
Det där var så snyggt.
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg