Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens bästa alkoholpolitik



Jag hittar en utländsk folköl i närbutiken
på 2,8 % för 29,50 kr. 33 cl.

På bolaget köper jag istället tre burkar
starköl på 5,7 % för 9,50 kr styck.

Kommentar överflödig.

Undrar bara mer och mer över
vad moral betyder.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-26 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så billig kan väl inte ölen vara???
10 kronor bara!!
Vad hände med Sveriges alkoholskatt ?
Hur lång var kön?
2018-08-26

    ej medlem längre
Man tycker man har moral men sen är den ju rätt trög egentligen eller egofixerad
Inte långsiktigt o vidtänkt moral direkt
2018-08-26

  Onomatoprofet VIP
sens-moral: vill du bli full - gå till systemet, vill du bli rånad - gå till ICA.
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP