Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbrukarsvalka



Somliga bär

taggtråd andra

skapar bludder

släpper munväder

rentav pladder

utan förankring



med de träffsäkra

nyanserna upplösta

bokstavssekvenserna

bara ord utan

rätt kostymering

längs vägen



synonymernas korta

tystnad kanske

svalka mellan kärlen

överbyggnaden och

brospannet saknas

vi förblir fattiga




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-26 10:46



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Bra formulerat om ordvrängeri, floskler och allt annat ”vi” s.k. skribenter, poeter och drömmare ”svänger” oss med.
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP