Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk svensk du lille vän...jag tror du mår illa och röstar SD


avundsjuk på Svensson



Titta på Ullaredsmänniskan
hur lycklig hon blir
över tio liter sköljmedel
efter att ha farit ända från Haparanda.
Det sköljmedlet, PASSION,
var värt varenda mil.

Och se glädjen i hennes ögon
när hon på kvällen njuter
av den så jädrans sköjiga och käcka
Falkenbergsteatern
som driver med allllllllllllt
med buskis i världsklass.

Om inte världen är alltför stor.

Jag är rädd du röstar på SD.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-26 10:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja så märkligt det känns nänns när en släkting visar sig vara Sverigedemokrat
2018-08-26

  Spik
Japp!
Konsumtion främjar ingenting utom dåliga vanor.
Bra Gunnar, spot-on!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP