Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du ?

Vem är du som säger sig vara min vän

och som ringer mig då och då

och överöser mig med veklagan

över  tillvarons alla tillkortakommanden

Och vem är du som tror att jag är Gud

som du kan rikta all klagan inför

i tron att bli oemotsagd

Gå istället till kyrkan och rikta din klagan

men jag tror att din klagan kommer att låta

lika ihåligt där !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-26 11:38



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark text, om en relation som verkar vara envägsriktad...
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP