Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra tankar




vilar aldrig i stillhet liksom havet. det kav lugna
vi gör som dovhjorten. varsamt lyfter klöven
lyssnar vaksamt vargen som smyger i natten
litar på sina sinnen och minnen
farorna som lurar i skogen. skuggorna talar

min duva flyger till dig landar på ditt bord
tänk på mig när du ser henne sitta där
älskade hon hittar dig var du än är
oroa dig inte jag lever. mitt ljus lyser natten
vet stjärnorna blinkar för oss båda. vet månen
lyser även för dig
oroa dig inte jag åker ingenstans. slår rot
som trädet sträcker mina grenar
högt upp i det blå

jag vet du lyssnar på valet . men oroa dig inte
askan kommer ändå. det enda vi kan hoppas på
är det bästa av det värsta

jag känner dina tankar och värme
din musik ljuder alltid inom mig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-26 13:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP