Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inom oss alla


finns vår innervärld som ingen får beträda
under hatten av strå silar solen vår panna
tyst försvarar vi vårt ansiktes mörka regn av fräknar
men ibland glömmer vi oss skrattar

just då i stunden kan solen oss bränna
ändock vill vi ingen detsamma ska känna







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-26 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP