Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar till min bror


Kärlekens trådar

du var så varm

du höll mina händer i dina

du vävde in mig i ditt hjärta

kärlekens trådar

de kan aldrig brista

 

älskade bror




Fri vers av Maiah VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-26 15:05



Bookmark and Share


  Whero
Fint om närhet och trygghet tänker jag.
2018-09-20

    J. Herward
<3

Tack för att delade!
2018-09-02

  Lars Hedlin
En underbar hyllning till din bror :) <3
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP