Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Skymningen
smorde min kropp
med doftande oljor
Och barfota gick jag ut
över berghällarna
för att möta min älskade
Havet




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-26 17:46



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket fin : )
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP