Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tyst som en ängels andetag


svävar en fjäril självlysande
spinnande solens ljus.

landar bland trädets fallna frukter
därpå vimlar lufthavet av vingar

stilla dag som en fjärils behag
den blå luften lyser av liv
små själar med vingar
daggens tårar skälver på strået
dagen lyfter försiktigt sina steg
dricker ur dimmornas kalkar
världen blir genomskinlig

liksom nåden blir den ny




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-26 20:23



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
En dikt full av vackra ord och meningar!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP