Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vildgässen


ser vildgässens plogformade streck
under gråmulen himmel
deras röster droppar
vårdrömmar över taken

de flyger in över havet
de flyger av och an
innan de ankrar vårens hamn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-26 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP