Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vises sten

vi tror vi ska
kunna bota sjuka
häva trolldom
ge evig ungdom
förvandla vatten till vin
rena idiotin

lite som idén
om de vises sten
alkemi
en slags magi
förädla metall
med önskat utfall
göra guld av
skit utan motkrav

men i en zon
en annan dimension
ska det ersättas
symmetrin ska återupprättas
en ny giv
liv för liv

ta och ge
ack och ve
ve och fasa
nej, tänd nu en brasa
bränn denna dikt
gör det illa kvickt
för den är skit
och poeten en parasit...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-26 22:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
VI kan inte göra det där.
Jesus kan.
Dårar är de som i sina hjärtan säger att Gud inte finns.
2018-08-28

    Alice.skriver
Håller inte med om sista stycket!
Annars en bra text :)
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP