Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25/8

när snön har fallit
då måste den bära mej
utan att sjunka




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-27 05:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du ger sådant avtryck att mer inte behöver sägas. man står stum över detta manifest. Rader som säger allt. Dels över denna tid vi lever allt vad det innebär.

En fantastisk liten tavla med guldram runt.
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP