Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper taget nu

Näsduken
Genom borrad av tårar
Vit som en fredsduva
Offrar jag i vinden

För alla gånger jag
tycktes vara genomskinlig
näst intill osynlig

För
läkandets
kärlekens
och frihetens
skull
Förlorar jag
greppet
och släpper taget
nu





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-27 09:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket förmedlar styrka och beslutsamhet.
Bra!!
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP